четвъртък, 10 декември 2015 г.

Любовен елексир в писма

Фина, елегантна размяна на писма между Адам и Луиз. Една двойка, превърнала се в две единици. Или може би не съвсем. Писмата им разнищват въпросите за същността на любовта - нейните измерения, поприще, проявления, дори и някои алхимични свойства. Думите на Ерик-Еманюел Шмит се леят леки и плавни като перце, разкривайки пред читателя двете половини на самата любов. Диалогът носи настроението на игра на топка, която децата си подхвърлят един на друг. Някъде всред страниците спрях да внимавам как са подписани писмата. Позициите на бившите любовници се променят толкова бързо и с такава лекота, че някак без да се усетя излизам от рамките на половите и поведенческите стереотипи и тяхната принадлежност. Новелата позволява дори да разгледаме любовта като химично съединение, като експеримент, като емпирични данни, но и като мъгляво магьосническо заклинание.

Наистина леко и приятно изживяване. А нищожният обем, едрият шрифт, идеята и наистина майсторския диалог, който изгражда Шмит, я правят чудесно вечерно четиво.

86 коментара:

  1. Здравейте всички, моето име е Розана Един, искам да свидетелствам и да благодаря на магьосника д-р Огъндел за това, което той направи за мен, той върна любовта ми, която ме остави четири години без предупреждение, никога не съм смятал, че любовникът ми някога може да се върне за мен, но д-р Огъндъл доказа, че моето фалшиво мислене е погрешно, че д-р Огъндъл е най-добрият играч на магии, прочетох всичките му ревюта и видях, че той е помогнал на много хора не само мен, аз съм тук, не вярваме, че има магии, които могат да върнат любовника, който е изчезнал 4 години в рамките на 24 часа. Господи, вие сте добри, може Бог да ви благослови и вашето семейство и да ви защити, така че да можете да продължите да помагате на хората като на начина, по който ми помогнахте, сър обещавам, че ще дам това свидетелство на радиостанцията, ти направи за мен. Всяко тяло, което има нужда от д-р Огъндъл, ви помага да се свържете с него чрез Него:

    Имейл: ogundeletempleofsolution@gmail.com
    Какво е номера: +2349065101630
    Viber номер: +27638836445

    ОтговорИзтриване
  2. Историята на истинския живот на Пат Нелсън.

    Казвам се Пат Нелсън, живея в Полша. Искам да споделя моята истинска житейска история тук, за да се присъедините към мен, благодаря на великия човек, който донесе щастие в живота ми, съпругът ми ме остави преди 9 години. по цял свят, за да го върне, аз бях излъгана много пъти от фалшиви хора, миналия месец видях реклама онлайн от една дама от Германия, споделяща името на д-р Огунделе, тя каза, че е велик заклинател, който връща загубена любов и възстановяване на връзката, както и решение на всеки проблем, бързо се свързах с него, за да ми помогне, д-р Огундели ми каза, че ще върне съпруга ми, който ме напусна преди 9 години само за 24 часа. го чакаше да го види, след като работата му се върна само за 24 часа, както каза, казах му, че ще споделя името му в интернет и дори на радиостанцията, затова споделям името му за хора, които нужда от помощ, за да се свържете с него, ако имате някакъв вид въпроси на връзката, свържете се с това Уверявам ви, че д-р Огунделе ще донесе решение и щастие на връзките ви, защото той ми направи само за 24 часа. Тук са неговите данни за контакт с тези, които искат да се свържат с него. Email: ogundeletempleofsolution@gmail.com WhatsApp и Viber Чат: +27638836445. Всеки, който иска да се свърже с него или му благодари за помощта ми, трябва да използва информацията за контакт, която съм предоставил тук, този човек е реален и мощен.

    ОтговорИзтриване
  3. Казвам се Ангелова, аз съм от Австрия, искам да разкажа на света как получих помощ от този велик заклинател, който ме заклина да върна съпруга ми и заклинанието ми да бъда повишено в моя офис, а днес аз щастлив съм със съпруга си и животът ми е страхотен, съпругът ми е заминал преди 11 години и е бил с друга жена, докато страдах от самота, колко болезнено. Моите братя и сестри там ви съветвам да поправите живота си и да имате добър дом, отколкото да страдате в мълчание, сега съм мениджър на собствената си компания днес заради д-р Огундели, получих данните му за контакт от друга жена, която беше споделяйки и нейните показания, казах на д-р Огундели, че ще споделя добрата си работа в интернет, за да каже на света, затова правя това сега. Той донесе на съпруга ми, който напусна за 11 години за по-малко от 24 часа, той е 100% реален и честен. Така че, ако някой от вас се нуждае от помощ от какъвто и да е вид, за да спаси брака ви и да внесе решение на вашата връзка, аз вярвам и знам, че д-р Огунделе може да ви помогне 100% да го решите и да бъдете щастливи отново като мен. Свържете се с него на WhatsApp / Viber Чат: +27638836445. имейл: ogundeletempleofsolution@gmail.com.

    ОтговорИзтриване
  4. Внимание!!!

    Казвам се Morris, аз съм от Норвегия. Пазете се от фалшиви заклинатели, които ви молят да изпращате пари, без да ви помагат при проблемите ви, наскоро бях измамен от един от тях, но д-р Огундейл е най-добрият. току-що вчера имах предвид свидетелство на друга дама в Интернет, говорейки за д-р Огундейл, страхотен заклинател, който й помага при нейните проблеми, така че се свързах с д-р Огундейл, защото имам нужда от помощ, за да си върна съпругата, която ме напусна преди 11 години, тя е майка на 4-те ми деца и д-р Огундейл ми каза, че ще донесе решение на живота ми, чаках го да ми помогне, хвърли заклинание за мен и ми каза, че жена ми, която напусна преди 11 години, ще се върне в рамките на 24 часа, в началото мислех, че това е шега, така че чаках и за голямо чудо жена ми ми се обади по телефона с молба да й простя за всичките й грешки, бях толкова щастлива и той ми каза, че има сила да всякакъв вид човешки проблеми, за които можете да се сетите. Съгласих се с него, че ще споделя името му в Интернет, за да могат хората да знаят повече за него и да го уважават за неговите правомощия. Така че информирам всички в този форум, ако имате нужда от някаква помощ, не търсете другаде къде, свържете се с д-р Огундейл и ви уверявам, че ще бъдете щастливи като мен сега. Можете да се свържете с него чрез: ogundeletempleofsolution@gmail.com. WhatsApp и Viber Chat: +27638836445.

    ОтговорИзтриване
  5. ВНИМАНИЕ:

    Внимавайте, искам да изпратя важна информация на всеки, който чете това сега, пазете се от фалшиви колеси за заклинания, търся помощ повече от 3 години, никой не успя да ми помогне. Казвам се Carl и съм от Канада, искам да споделя истинската си житейска история тук заради хората, страдащи от същия проблем като мен, бях без дете в продължение на 9 години след брака си, а съпругът ми ме напусна, защото аз не можах да му дам дете и излизах с друга дама, плачех ден и нощ, защото толкова обичам мъжа си и търся помощ навсякъде, до миналия месец не видях подобен коментар в интернет, споделен от жена помоли хората да се свържат с д-р Огундейл за всякакъв вид помощ, затова бързо се свързах с него, за да ми помогне, д-р Огундейл отговори и ми каза, че проблемите ми са приключили, така че аз му повярвах, че след 24 часа той ми каза, че е свършено веднага, имам обаждане от съпруга ми с молба да му простя, аз бързо приех извинението му, това беше миналия месец, след завръщането на съпруга ми с радост казвам, че съм бременна днес, а д-р Огундейл върна съпруга ми за мен в рамките на 24 часа със своите сили и ми даде билки, за да почистя тялото си система за бързо плодородие, казвам това, защото му казах, че ще споделя името му в Радиото и в Интернет, за да знаят хората за добрата му работа, за тези, които искат да му благодарят за мен или за тези, които се нуждаят от решение за техните проблеми, свържете се с него чрез имейл: ogundeletempleofsolution@gmail.com. WhatsApp и Viber Chat: +27638836445.

    ОтговорИзтриване
  6. OMG, аз просто не знам как да изразя това, аз съм толкова щастлив, че ми върна любовта, която ме остави за 4 години. Тази дама направи много в живота ми, и аз я обичам толкова много, защото тя внесе светлина в живота ми и ние и двамата живеят заедно в любов и от щастие, един ден тя просто дойде и ми каза, че вече не се интересува от мен, бях толкова изненадана, защото никога не съм й направила нищо лошо, но реших да се пледирам с нея, но тя настоя да не бъде с аз отново, толкова я обичах и обещах да не си тръгвам, защото тази дама е като благословия за живота ми, така че търсех как да я върна, контактувах с някои фалшиви заклинатели, които се случиха с измами , но в един верен ден гледах телевизията си и видях дама на име SARA, която дава показания как д-р Огундейл й помогна, бях толкова изненадан веднага, че взех телефонния номер на д-р Огундейл и го написах на WhatsApp и му казах как получих номера му и аз също имам нужда от помощ, тогава му казах моите проблеми, които той просто се разсмя и ми каза, че тя ще се върне при мен в рамките на 24 часа, стига да съм се свързала с него, изобщо не се съмнявах в него, защото това, което видях, ме накара да му повярвам, и вярвах, че и той може да ми помогне, тогава реших да изчакам , в следващите 24 часа, които той ми каза, че получих обаждане от нея, молейки ми се за прошка, бях толкова изненадан и аз също бях щастлив, сега отново сме заедно влюбени и в щастие, приятелите ми навън по-скоро ще го направя казвам това в радиостанция, за да знаят хората повече за него, защото този човек е страхотен. ако имате нужда от помощта му, можете да се свържете с него чрез имейл: ogundeletempleofsolution@gmail.com и WhatsApp или Viber Chat: +27638836445.

    Моето име: Harry
    Държава: Финландия

    ОтговорИзтриване
  7. НЕ ИЗПЪЛВАЙТЕ КАКВО СЪМ ЗА НАПИСАНЕ Е 100% РЕАЛНА ЖИВОТНА ИСТОРИЯ.

    Прибрах се с бившето си гадже с помощта на DR OGUNDELE най-добрия колесник за заклинания и горещо препоръчвам DR OGUNDELE на всеки, който се нуждае от помощ! .. Моето име е Pamela am от Германия, искам да свидетелствам как се върнах на гаджето си, след като се раздели с мен, бяхме заедно от 3 години, наскоро разбрах, че приятелят ми има афера с друго момиче, когато се сблъсках с него, това доведе да се караме и той най-накрая се раздели с мен, опитах се всичко възможно, за да го върна, но всичко безрезултатно, докато не видя пост във форума за отношения за заклинател, който помага на хората да си върнат изгубената любов чрез любовно заклинание, от първо се усъмних в това, но реших да го опитам, когато се свързах с това заклинание заклинание чрез Whatsapp +27638836445 и той ми каза какво да правя и го направих, след това направи любовно заклинание за мен. 24 часа по-късно приятелят ми ми се обади и ме помоли за прошката ми, така невероятно !! Така той се върна същия ден с много любов и радост и се извини за грешката си и за болката, която ми причини. Тогава от този ден връзката ни сега беше по-силна, отколкото преди, Всичко благодарение на DR OGUNDELE. той е толкова мощен и реших да споделя моята история, DR OGUNDELE е истински и мощен заклинател, който винаги ще се моля да живея дълго, за да помогна на света му в момент на беда, ако сте тук и имате нужда от бившия си гръб или съпругът ви се премести при друга жена, ако също се нуждаете от решение на какъвто и да е проблем, не плачете повече, свържете се сега с този мощен заклинател. Ето неговия контакт: Добавете го в WhatsApp или Viber: +27638836445. Имейл: ogundeletempleofsolution@gmail.com БЛАГОДАРИМ ДР ОГУНДЕЛЕ

    ОтговорИзтриване
  8. Толкова съм щастлив, че споделям моя опит и показания тук за това как получих помощ от д-р Огундейл. Am Mrs. Shelley Hanes от Тексас, САЩ. Имах хубаво семейство след брака си; бях женен 6 години за съпруга си и изведнъж друга жена влезе в снимката, на която съпругът ми ме обичаше, преди да започне да избира кавги с мен, че беше толкова насилващ, че когато се опитвам да му кажа истината за това как чувствам и това, което прави, не е подходящо за семейството, той се ядосва много и ме удря с всяко нещо, което вижда около него. но аз все още го обичах с цялото си сърце, въпреки всичко, което ми направи и исках да го върна на всяка цена. след това той подаде молба за развод, през който целия ми живот се разкъсваше и не знаех какво да правя ...... той се измъкна от къщата и изостави мен и децата от 3 години. Така че един мой близък приятел ми каза за любовното заклинание на д-р Огундейл, за да върне съпруга ми, тя също използва любовното заклинание на д-р Огундейл, за да си върне бившия си приятел, който я напусна преди. И ми каза, че сега са много доволни от отношенията. И тя ме въведе в заклинанието, първоначално бях изненадан и уплашен, затова реших да го опитам. Въпреки че не вярвах във всички онези неща, тогава когато той направи специалните молитви и хвърли заклинанието, бях толкова изненадан, след 24 часа съпругът ми се върна и се молеше за моята прошка, той разбра грешките си, просто не можех да повярвам, така или иначе отново сме заедно и вече сме едно голямо щастливо семейство, както беше преди. Сключих споразумение с д-р Огундейл, за да информирам хората за добрата му работа, така че ако имате нужда от каквато и да е помощ, ви съветвам да се свържете с д-р Огундейл Email: ogundeletempleofsolution@gmail.com и за WhatsApp или Viver Chat: +27638836445.

    ОтговорИзтриване
  9. Zahvaljujem se poštovanom Monahu Fotiji iz Kruševac jer mi je pomogao da ponovo ugledam sunce, i da se radujem i smejem i imam snove u budućnost !Bio sam.pod uticajem Crne Vlaške, Magije!Ja sam danas srećan i uspešan čovek. HVALA,je malo reči, čovek je stvarno Svetac!Svi koji imaju slične probleme,i loše im ide u životu samo nek pozovu broj Vebera, ili Wacp:+381611031294.Hvala još jednom njemu i dragom Bogu.

    ОтговорИзтриване
  10. Казвам се Ted Volan, аз съм от Италия. Съпругата ми и аз сме женени от около 7 години. Бяхме щастливо женени с две деца, момче и момиче. Преди 3 месеца започнах да забелязвам някакво странно поведение от него и няколко седмици по-късно разбрах, че жена ми вижда някой. Започна да се прибира късно от работа, едва ли се грижи за мен или децата вече, Понякога излиза и дори не се връща у дома за около 2-3 дни. Направих всичко възможно, за да разреша този проблем, но всичко безрезултатно. Станах много притеснен и имах нужда от помощ. Докато преглеждах интернет миналата седмица, попаднах на статия, която предполагаше, че д-р Огундейл може да помогне за решаване на брачни проблеми, възстановяване на разрушени отношения и така нататък. И така, почувствах, че трябва да го опитам. Свързах се с него и той направи заклинание за мен и ми каза, че жена ми ще се върне с 24 часа, какво чудо дойде жена ми при мен и се извини за грешките, които е направила, и обещавам никога повече да не го правя. Оттогава всичко се върна към нормалното. Аз и моето семейство живеем отново щастливо заедно .. Всичко благодарение на д-р Огундейл. Ако имате нужда от заклинател, който може да хвърли заклинание, което наистина работи, той ми каза да споделя показанията в интернет, за да знаят хората добрите неща, които предлага, предлагам да се свържете с него, ако имате нужда от каквато и да е помощ, Д-р Огундейл може да предложи всякакъв вид помощ като, Лечение на всички видове болести, съдебни дела, заклинание за бременност, духовна защита и много други .. Той няма да ви разочарова. Това е неговият имейл: ogundeletempleofsolution@gmail.com WhatsApp и Viber Chat: +27638836445.

    ОтговорИзтриване
  11. Днес съм най-щастливият човек в света благодарение на д-р Огундейл. Той използва духовните си сили, за да възстанови разрушения ми дом и да направи мира между мен и съпруга ми по-силен от всякога в рамките на 24 часа, защото съпругът ми ме напусна повече от 7 години. Имате ли проблем с отношенията? Имате ли проблеми в брака? Имате ли здравословни проблеми? Какъвто и да е проблемът, Dr.Ogundele има решение. Аз съм жив свидетел. Можете да се свържете с него чрез ogundeletempleofsolution@gmail.com или WhatsApp и Viber Chat: +27638836445.

    ОтговорИзтриване
  12. Здравейте, казвам се Керис Фрейзър от Тайланд, искам да споделя невероятно преживяване, което имах с всемогъщия д-р Огундейл заклинател, съпругът ми Грег искаше да се раздели с мен и подаде молба за развод, а той беше с друга жена, наистина бях опустошен, плаках ден и нощ всеки ден, разказах на мой приятел за моята ситуация и тя ми каза за мощния колесник за заклинания, наречен д-р Огундейл, чувствах се малко скептично към него, но просто реших да го опитам. всяко нещо, което д-р Огундейл ме помоли да направя, и той ми обеща резултат от 24 часа и на следващата сутрин, когато приключи с заклинанието, за мое най-голямо учудване беше съпругът ми Грег на колене да ме моли да му простя и да го приема обратно и днес заедно сме, толкова съм щастлив, благодарение на д-р Огундейл. Той има силата на всякакъв проблем, той може да ви помогне да се свържете с него чрез: Email: (ogundeletempleofsolution@gmail.com) WhatsApp или Viber Chat: (+27638836445).

    ОтговорИзтриване

  13. Zelim da se zahvalim zeni dami i kraljici koja mi uspesno vratila porodicu evo broja sada sam veoma srecna i zadovoljna zena obrat te joj se ja sam joj veciti duznik vratila mi volju za zivot...evo broja +381616418057viber wcp i poziv

    ОтговорИзтриване
  14. Това е моето свидетелство за добрата работа на шефа Ели Марк, които ми помагат .... Аз съм Ан Ърнис от Северна Каролина, САЩ. с помощта на този заклинател, съпругът ми, който ме изостави през последните 3 години, се завърна и в крайна сметка срещнах този човек в блог сайт, публикуване от един от е клиент за помощ, обясних му всичко и той ми каза за заклинателен колектор, за който той знаеше, и ми даде своя WhatsApp да го напиша на заклинателя, за да му кажа моите проблеми. Само за 2 седмици съпругът ми се върна при мен. Искам само да ви кажа благодаря на този истински и искрен заклинател, сър, всичко, което ми казахте, се сбъдна и благодаря господине. Моля, искам да кажа на всички, които търсят решение на проблема си, да се консултират любезно с този заклинател, той е истински, той е мощен и каквото и да разкаже заклинателят, какво ще се случи, защото всичко, което ми каза заклинателят ми дойде да мина. Можете любезно да се свържете с него на: whatsapp + 2349015088017, имейл: markmonroy869@gmail.com

    ОтговорИзтриване
  15. Имам страхотна информация за всички в този форум. Чували ли сте за заклинателен колектор на име, д-р Огундейл? Този мъж върна съпругата ми, която ме остави за 7 години само за 24 часа с правомощията си, казвам се Дейв Вагнер. Той е истински, свържете се с него на неговия WhatApp или Viber Chat: +27638836445. Имейл: ogundeletempleofsolution@gmail.com Той е мощен.

    ОтговорИзтриване
  16. Казвам се Ингрид Фулсън съм от Съединените щати, почти взех живота си заради съпруга си, който ме напусна и престанах да подбирам обажданията ми, отговаряйки на имейлите и съобщенията ми. Той каза, че вече не ми вярва и си отиде с друга жена, опитах се да го убедя и да го умоля, но той няма да ми повярва или ще ми отговори, докато не се сбихме и се разделихме 9 месеца, след което осъзнавам, че не мога живея без него заради любовта, която имам към него. Опитах всичко възможно да го върна, но не работеха за мен, някои фалшиви колеси за заклинания ме измамиха и си отидох с парите си, докато не попаднах на човек, наречен д-р Огундейл във вестника, той ми помогна да хвърля заклинание и ето съпруга ми се върна след 24 часа, молейки ме за прошка, бях толкова изненадан, че заклинателят като д-р Огундейл все още съществува, казах му, че ще информирам света по свой начин, затова правя това сега. Ако някой тук се нуждае от помощ, с искреност, свържете се с д-р Ogundele днес по WhatsApp или Viber Chat: +27638836445.

    ОтговорИзтриване
  17. След 5 години в брак с мъжа ми с 2 деца, мъжът ми започна да се държи странно и да излиза с други дами и ми показа студена любов, на няколко пъти той заплашва да се разведе, ако смея да го разпитам за аферата му с други дами, аз беше напълно опустошен и объркан, докато един мой стар приятел не ми каза за заклинател в интернет, наречен Dr.Wealthy, който помага на хората с проблеми в отношенията и брака чрез силите на любовните магии, в началото се съмнявах дали такова нещо съществува, но реших да го опитам, когато се свържа с него, той ми помогна да хвърля любовно заклинание и в рамките на 48 часа съпругът ми се върна при мен и започна да се извинява, сега той е спрял да излиза с други дами и неговите с мен за добро и за истински , Свържете се с този страхотен заклинател за любовни заклинания, за да решите проблема си в отношенията или брака днес чрез: wealthylovespell@gmail.com или директно WhatsApp: +2348105150446.

    ОтговорИзтриване
  18. Казвам се Кейти Мартин и искам да споделя истинската си житейска история за това как върнах съпруга си с помощта на д-р ogundele страхотен заклинател, който върна съпруга ми за 24 часа със своите правомощия, и това заклинания са безвреден, този човек е много мощен човек, сключих споразумение с него да споделя името си в интернет, затова правя това сега. Ако имате нужда от помощ, можете да се свържете с него с неговия WhatsApp: +27638836445. Той е 100% реален и мощен.

    ОтговорИзтриване
  19. ЧУДОТО: Казвам се Джоан Поррас. Искам да разкажа моята история тук как д-р Огундейл върна съпруга ми за мен със заклинанието си в рамките на 24 часа, а заклинанието е безобидно. Потърсих помощ навсякъде, но само д-р Огундейл успя да помогне. Получих неговия контакт от някой, на когото преди е помагал в интернет. Ако имате нужда от помощ, съветвам ви да му пишете, ако имате нужда от помощ чрез WhatsApp или Viber Chat: +27638836445. Имейл: ogundeletempleofsolution@gmail.com. Казах му, че ще споделя добрите новини за него, той е много страхотен.

    ОтговорИзтриване
  20. Казвам се Педро Хейс. Просто искам целият свят да знае за заклинателя, който срещнах в интернет, наречен д-р Огундейл, не мога да обясня как ми е помогнал, ще споделя няколко думи тук. Жена ми напусна с децата си преди 7 години. Миналата седмица преглеждах интернет и намирам някакво свидетелство, споделено от толкова много хора, които говорят за д-р Огундейл, бързо се свързах с него за помощ в рамките на 24 часа, съпругата ми се свърза с мен, за да ми поиска прошка, и тя се върна в живота ми и ние сме щастливо женен отново, какъв страхотен МИРАКЛ толкова съм щастлив. Д-р Огундейл върна жена ми в рамките на 24 часа. Не мога да опиша всичко в писмена форма. Всичко, което мога да кажа е, много благодаря, много съм щастлив. Той ми каза да споделя историята, както всеки прави, ако се нуждаете от каквато и да е помощ, свържете се с д-р Огундейл в неговата WhatsApp или Viber Chat: +27638836445. Магиите му са ефективни и безобидни, всичко за д-р Огундейл е супер.

    ОтговорИзтриване
  21. Ето моето свидетелство:
    Казвам се Бети Окслейд и искам да споделя истинската си житейска история за това как върнах съпруга си с помощта на д-р Огундейл, страхотен заклинател, който върна съпруга ми за 24 часа със своите правомощия. Той има решение на всички проблеми. Ако имате нужда от помощ, можете да се свържете с него с неговия WhatsApp: +27638836445. Email: ogundeletempleofsolution@gmail.com. Той е 100% реален и мощен.

    ОтговорИзтриване
  22. Zelim javno da se zahvalim zeni Renati Kraljici koja mi vratila muza i mojoj deci oca..sve preporuke ostavicu njen broj akom nekom treba pozovite je sila moc i strpljenje....+385923813830 viber.

    ОтговорИзтриване
  23. Zelim javno da se zahvalim zeni Renati Kraljici koja mi vratila muza i mojoj deci oca..sve preporuke ostavicu njen broj akom nekom treba pozovite je sila moc i strpljenje....+385923813830 viber.

    ОтговорИзтриване
  24. Zelim javno da se zahvalim zeni Renati Kraljici koja mi vratila muza i mojoj deci oca..sve preporuke ostavicu njen broj akom nekom treba pozovite je sila moc i strpljenje....+385923813830 viber.

    ОтговорИзтриване
  25. Здравейте на всички внимание! Ако обичате някого и ви е грижа за този човек, ще направите всичко възможно да бъдете с този човек, бившата ми приятелка, обичам я толкова много, след като ги разделихме, никога не спирам да мисля за нея, трябва да направя нещо, за да я накарам обратно, тогава започнах да чета статии за това как да си върна бившия любовник, когато видях д-р Ломи колко хора говорят за това как той върна любовника им, свързах се с д-р Ломи в WhatsApp, обясних му всичко и той хвърли заклинанието на бившата ми приятелка и тя ми се обади същия ден и започна да ме моли и днес и двамата сме отново заедно тя ме обича и цени повече, отколкото сме преди, свържете се с д-р Ломи днес на WhatsApp номер +2349034287285 или можете да му изпратите имейл на адрес; lomiultimatetemple@gmail.com той е най-добрият заклинател, с който можете да се свържете за помощ..

    ОтговорИзтриване
  26. МОЩНИ ПРОДАВА:
    СПОДЕЛЯМ ТОВА ИЗПИТВАНЕ НА ВСИЧКИ, КОИТО ИЗПОЛЗВАТ В СВЪРЗВАНЕТО СИ, МАРИА ИЛИ ЛИЧНИЯТ ЖИВОТ, ЗАЩОТО ИМА РЕШЕНИЕ. МОИТЕ ИМЕТА Е РИТА БЕРИ, МОЯТ ХУБАНД НАЛЯВА МЕН И НАШИТЕ 2 ДЕЦА ЗА ДРУГА ЖЕНА ЗА 3 ГОДИНИ. ОПИТАХ СЕ СИЛНО САМО ЗА ДЕЦАТА СИ, НО НЕ МОГА ДА КОНТРОЛИРАМ БОЛКИТЕ, КОИТО МЪЧАТ СЪРЦЕТО МИ. Бях болна и объркан, аз се нуждаех от помощ, така че аз дадох проучване в интернет и дадох форум, където видях добрата работа на DR OGUNDELE, страхотен разпръснат кастител, който е помогнал на хората преди това. КОНТАКТИХ НЕГО И НЕГО ПРЕСТАВЛЯВА СЕ ПРЕПРАТИ ЗА МЕН, ДА СЕ СУПРИЗИ СЛЕД 24 ЧАСА, МОЯТА ХУБАНДА ИЗГЛЕЖДА ДОМА И ИСКА ИЗПОЛЗВАНЕ ЗА МОЯТА ЗАБАВЛЕНИЕ, ДР ОГУНДЕЛЕ Е МОЖЕН ЧОВЕК И НЕГО СПРЕЩАЕ СЕ ХАРМЕС, АКО ТРЯБВА ДА ПОМОГНЕТЕ НА РАЗПОЛОЖЕНИЕ СЪВЕТЕТЕ СЕ СВЪРЖЕТЕ С НЕГО ВРЕМЕ НА КАКВОТО СЕ ИЛИ ВИБАТА: +27638836445. Д-р ОГУНДЕЛЕ Е ИСТИНСКИ, БЛАГОДАРИМ ДА МИ ПОМОЩ.

    ОтговорИзтриване
  27. Казвам се Лидия Загубих съпруга си заради някой друг. Бях тъжен и толкова силно го исках. Свързах се с д-р Огунделе за помощ, след като видях няколко свидетелства в интернет за добрата работа на д-р Огунделе, този човек е много мощен. Неговата любовна магия ми върна съпруга при мен в рамките на 24 часа. Съпругът ми напълно забрави за другата жена и се върна при мен отворен и по-любвеобилен от всякога ... Д-р Огунделе е мощен и истински заклинател на заклинания, можете да се свържете с него за помощ при всякакъв проблем ogundeletempleofsolution@gmail.com. WhatsApp или Viber Chat: +27638836445.

    ОтговорИзтриване
  28. Поздрави на всички, които четат това свидетелство. Казвам се Майер. Бях отхвърлен от съпруга си след седем (7) години брак, само защото друга жена имаше магия върху него, за да го манипулира. Един ден, когато четях през интернет, видях няколко свидетелства, споделени от различни хора, разказващи за д-р Огунделе, мощен заклинател на заклинания, как той им помага при техните взаимоотношения, затова се свързах с д-р Огунделе в неговия WhatsApp: +27638836445. Той ми каза да не се притеснявам, че съпругът ми ще се върне при мен след 24 часа, точно след работата си, съпругът ми ми се обади по телефона и поиска моята прошка, какво голямо чудо направи д-р Огунделе, радвам се да го оставя всички знаете, че този заклинател има силата да върне влюбените и да реши други проблеми в отношенията. Заради него сега съм доволна от съпруга си, благодарение на д-р Огунделе. Ако имате нужда от помощ, свържете се с него на неговия WhatsApp: +27638836445. Имейл: ogundeletempleofsolution@gmail.com

    ОтговорИзтриване
  29. Здравейте, момчета! Казвам се Елизабет Джеймс. Имахме прекрасен брак, но той започна връзка с колега, която гонеше след него. Той живее в близост до работата си и отказа да говори с мен или да се прибере у дома. Бях толкова съсипан и ми беше трудно да се справя. Станах много притеснен и имах нужда от помощ. Докато сърфирах в интернет един ден, попаднах на коментар на Мари, който предполага, че д-р JAJA й е помогнала да разреши брачните си проблеми, да възстанови прекъснатите отношения и т.н. И така, почувствах, че трябва да го опитам. Свързах се с него и той ми направи заклинание. 48 часа по-късно съпругът ми дойде при мен и ми се извини за извършените грешки и обеща никога повече да не го прави. Оттогава всичко се върна към нормалното. Аз и семейството ми отново живеем заедно щастливо .. Всичко благодарение на д-р JAJA. Ако имате нужда от заклинател, който може да направи заклинание, което наистина работи, предлагам да се свържете с него. Той няма да ви разочарова. Давам ви 100% гаранция, че той ще ви помогне. Неговият имейл jajaspellcasterstemple1@gmail.com или го добавете към whatsApp +79091598264 Благодаря Dr.JAJA.

    ОтговорИзтриване
  30. Здравейте!!! Имате ли нужда от магическа магическа работа? Аз съм Шейф Одудува, произхождам от Гуджарат, Индия. Роден съм със способността да усещам, виждам и чувам съобщения, мога да ви помогна с насоки за най-тежките и объркващи ситуации. Нуждая се само от имената на замесените и конкретните ви въпроси. Специализирах се да донеса загубена любов, семейни проблеми, съдебни дела и дори финансови проблеми и т.н. ... там за вашето време да ми се обадите или да ми изпратите имейл за всякакви въпроси, които търсите, независимо къде се намирате, мога да прочета миналото, настояще и бъдеще, тъй като не мога да ви видя или да ви помогна, с удоволствие ще ви уведомя.

    Традиционен духовен лечител и екстрасенс WhatsApp No за връзка: +919 538 348 085 E-mail: cheifoduduwa@hotmail.com
    https://cheifoduduwa.wixsite.com/spell

    ОтговорИзтриване
  31. Казвам се Лиза Бари, искам да засвидетелствам пред широката общественост как връзката ми беше възстановена от великия заклинател, който някога съм имал предвид, наречен д-р Огунделе, след като д-р Огунделе заклина да върне съпруга ми в рамките на 24 часа бившия ми -съпругът ми се обади и поиска моята прошка. Сега отново сме щастливи заедно като любовници и семейство. Всичко благодарение на д-р Огунделе, който направи любовна магия за мен, за да се върне съпругът ми у дома. Ще продължа да споделям това, докато всички видят моето свидетелство, защото този човек е мощен и истински. Можете да се свържете с д-р Ogundele на Viber или WhatsApp Chat: +27638836445.

    ОтговорИзтриване
  32. Аз съм Майк Травис, искам да споделя новината за това как бракът ми беше възстановен от великия заклинател на име Д-р Огунделе, след като направи заклинанието си 24 часа по-късно жена ми ми се обади по телефона с молба за прошка и това чудо се случи просто след 24 часа след работата на д-р Огунделе. Съпругата ми се прибра у дома благодарение на д-р Огунделе за добрата му работа, ето съвет за всеки, който чете това сега, ако имате някакъв проблем, съветвам ви да се свържете с д-р Огунделе на неговия WhatsApp или Viber Chat: +27638836445. директен имейл: ogundeletempleofsolution(at)gmail.com

    ОтговорИзтриване
  33. Казвам се Скайлар Бъд. Позволете ми бързо да ви информирам тук, че д-р Огунделе, чийто WhatsApp или Viber Chat Number е: (+27638836445) е страхотен и мощен заклинател, който някога съм познавал, има съмнение за него, заклинанието му е 100% гарантирано. След като се свържете с него, връзката ви ще бъде осигурена, той има силата да върне обратно любовниците, брачните проблеми и всякакъв вид човешки проблеми или болести. Веднъж бях изхвърлен от съпруга си от над 21 години, търсих помощ навсякъде, където никой не можеше да помогне, миналата седмица намерих WhatsApp Number на д-р Огунделе. Веднага се свързах с него и съпругът ми, който ме заряза за друга дама, се върна при мен в рамките на 24 часа. Днес ви казвам, че д-р Огунделе е мощен и свръхчовек.

    ОтговорИзтриване
  34. Казвам се Едит Ууд, искам да разкажа на всички за д-р Огунделе, велик човек, който върна съпруга ми за мен със своите сили в рамките на 24 часа, какъв мощен заклинател, ако имате нужда от помощ по някакъв начин. Съветвам ви да се свържете с него чрез WhatsApp или Viber Chat: +27638836445. Поща: ogundeletempleofsolution@gmail.com. Той има силата да реши всеки проблем, връзка, любов или някаква болест. Толкова супер и истински той върна съпруга ми, който ме напусна преди 9 години със своята магия.

    ОтговорИзтриване
  35. СТРАХОТНА НОВИНА:
    ИМЕТО МИ Е КРИС ФОЙ, ТОЛКОВА СЧАСТЛИВАМ, ЧЕ МОЯТА СЪПРУГА МИ СЕ ВРЪЩА. ТЯ СЕГА ОБИЧА И САМА МЕ УВАЖАВА. НИЩО Я ПИТАМ, ЧЕ ТОЙ ПРАВИ. ВСИЧКО БЛАГОДАРЯ НА Д-Р ОГУНДЕЛЕ, ГОЛЯМИЯТ МАГАЗИН. ТОЗИ ЧОВЕК Е НАЙ-ДОБРИЯТ И ПРАВИЛЕН НАПРЕД МАЛОГОЛИВ КАСТЪР, КОЙТО ВИ КАЗВА ИСТИНАТА И ЩЕ ПОЛУЧИТЕ РЕЗУЛТАТ ПОД 24 ЧАСА, МОЩЕН Е Д-Р ОГУНДЕЛЕ Е МНОГО ДОСТОЯНЕН ЧОВЕК, КАЗВАХ му, ВИНАГИ ЩЕ СПОДЕЛЯ МОЯТЕ СВИДЕТЕЛСТВА, ЗАЩО ТОВА СПОДЕЛЯМ ТУК. АКО ВАС СЕ НУЖДАЕТЕ ОТ ВАШАТА ЛЮБОВ, ИЛИ ИМАТЕ ЛИЧНИ ЖИВОТНИ ПРОБЛЕМИ, СВЪРЖЕТЕ СЕ С ДР. OGUNDELE НА ЧАТ ЧАЙНО ИЛИ VIBER: +27638836445. Имейл: OGUNDELETEMPLEOFSOLUTION(AT)GMAIL.COM

    ОтговорИзтриване
  36. СВЪРЖЕТЕ СЕ ДР. САКА ЗА МОЩЕН МАГАЗИН, ЗА ДА ВИ ПОМОГНЕТЕ ДА ВЪРНЕТЕ ВАШИЯТ ЛЮБОВНИК ВЪЗМОЖНОСТ КАК ДОЛГО СЕ РАЗКРИХТЕ ИЛИ КОЙТО МОЖЕ ДА БЪДЕ СЕГА, Д-Р САКА ЩЕ ВИ ПОМОГНЕ ДА ВИ ВЪРНЕТЕ В рамките на 24 часа, ТОЙ КАТО МИ ПОМОГНЕ, ТОВА МЪЖЪТ Е ПРЕМНО МОЩЕН И ЧЕСТЕН КОНТАКТ Д-р SAKA на WhatsApp или Viber Chat: +27634201775 и имейл: sakasolutiontemple@gmail.com. Казвам се Сюзън Майл, споделям свидетелството си, този човек е истински и мощен.

    ОтговорИзтриване
  37. Работи! Казвам се Кевин Силва. Бившата ми съпруга ме блокира на всяка платформа. И се свързах с д-р Сака за помощ, 24 часа след като д-р Сака произнесе заклинанието си, Съпругата ми ме ОТБЛОКИРА! Този човек е честен, истински и мощен! Свържете се с Dr.Saka за помощ сега, споделям свидетелството си ... Съпругата ми се върна с мен и сме щастливи заедно. Свържете се с д-р Сака на неговия WhatsApp или Viber Chat: +27634201775. На неговия имейл: sakasolutiontemple@gmail.com.

    ОтговорИзтриване
  38. Казвам се Анна Йохан:
    Искам да благодаря на д-р Сака за добре свършената работа, след като той ми помогна да се помиря със съпруга ми след 11 години раздяла, съпругът ми ме остави за друга жена и аз страдах само с двете си деца, никога не вярвах в духовността, но поради любовта, която изпитвам към съпруга си, се свързах с д-р Сака за помощ, веднага той започна да работи за мен. След 24 часа съпругът ми се върна у дома при мен. Каква страхотна изненада, всичко благодарение на Dr.Saka. Този мъж е истински и мощен. Ако преживявате трудности във връзката или брака си, свържете се с Dr.Saka в неговия WhatsApp и Viber Chat: (+27634201775). Свържете се с него, ако имате някакъв проблем, уверявам ви, че ще се усмихнете и ще си върнете щастието точно като мен.

    ОтговорИзтриване
  39. Аз съм Теси Райс от Ню Йорк, споделям историята си от живота тук, съпругът ми ме остави с 2 деца в продължение на 11 години, след като търсех помощ навсякъде, никой не можеше да ми помогне да го върна, видях реклама за д-р Огунделе, заклинател на заклинания , Свързах се с д-р Огунделе, след направата на заклинание, 24 часа по-късно съпругът ми се върна, този човек е много мощен. Ако имате нужда от помощ по отношение на връзката, семейството или болестта, свържете се с д-р Ogundele на WhatsApp / Viber: (+27638836445).

    ОтговорИзтриване
  40. ИСТИНСКИ ЖИВОТЕН ОПИТ.
    Казвам се Сара Фил, бях разделена от съпруга си в продължение на 9 години и търсих помощ навсякъде, за да го върна, миналата седмица открих контакта на заклинателя, наречен д-р Огунделе. Този човек е мощен и честен човек, заклинанията му са безвредни и много активни, когато се свързах с него за помощ след 24 часа работа, съпругът ми се върна вкъщи с молба да му простя след 9 години развод, с който съпругът ми се върна помощта на д-р Огунделе. Казах му, че ще споделя историята си на всеки форум, за да знаят хората за добрата му работа. Ако имате нужда от някаква помощ, брак, връзка, болест или някакъв човешки проблем. Свържете се с д-р Ogundele на неговия WhatsApp или Viber: <+27638836445>.

    ОтговорИзтриване
  41. Казвам се Ерика Хенли, искам да разкажа на всички тук как д -р Огундел върна съпруга ми с неговите сили след нашите 9 години развод, д -р Огунделе върна съпруга ми след 24 часа, този човек е истински и могъщ. Свържете се с него за всякакъв вид помощ на неговия WhatsAp или Viber: +27638836445 ... Търсих помощ навсякъде, но никой не можеше да ми помогне, когато имах предвид този човек, след 24 часа щастието и спокойствието ми бяха възстановени. Магиите му са безобидни и много активни, никога не съм виждал добър човек като д -р Огунделе.

    ОтговорИзтриване
  42. ВНИМАНИЕ ВСИЧКИ:
    Ако имате нужда от спешен и ефективен заклинател на любовни заклинания, за да върнете бившия си партньор, свържете се с д -р Огунделе в WhatsApp или Viber Chat: +27638836445. Той ще ви помогне със своите правомощия при всякакъв проблем, който имате, връзка, брак или личен. Вярвам му, защото той ми е помагал и преди, той върна съпруга ми за мен под 24 часа от работата му, казах му, че ще споделя моята история на всеки форум, защото това е моят начин на признателност, хората да му благодарят за мен и знаят повече за него.

    ОтговорИзтриване
  43. Казвам се Дженифър Уудуърд и съм от Канада. ето моето кратко свидетелство за това как си върнах любовта ... След 5 години брак съпругът ми и аз се скарахме, докато накрая той ме напусна и се премести в Калифорния с друга жена. Чувствах, че животът ми е свършил и децата ми мислеха, че никога повече няма да видят прилепа си. Опитах се да бъда силна само за деца, но не можех да овладея болката, която измъчваше сърцето ми, сърцето ми беше изпълнено с мъка и болка, защото наистина бях влюбена в съпруга си. Всеки ден и нощ мисля за него и винаги искам да се върне при мен, наистина бях разстроен и имах нужда от помощ, затова потърсих помощ онлайн и попаднах на уебсайт, който предлага д -р ОГБОКО. може да ми помогне да върна съпруга си с неговия опит и напътствия от него. Чувствах, че трябва да опитам. Свързах се с него и той ми каза какво да правя и аз го направих и също го пренесох. 48 часа по -късно съпругът ми наистина ми се обади и каза, че много му липсвам и децата, и обеща никога да не ме напуска и децата отново, толкова прекрасни !! Така се върна с много любов и радост и се извини за грешката си de él и за. Тогава, от този ден нататък, нашият Брак стана по -силен от преди, всичко благодарение на д -р ОГБОКО. той е толкова могъщ и реших да споделя историята си онлайн, че д -р ОГБОКО е истински и мощен магьосник, на когото винаги ще се моля да живее дълго, за да помага на децата си в моменти на беда, ако сте тук и имате нужда от бившия си обратно или съпругът ви се е преместил при друга жена, не плачете повече, обърнете се към този могъщ мъж и попитайте
    по -долу - неговите данни за контакт ...
    Имейл: spellcasterogboko@gmail.com

    ОтговорИзтриване
  44. Здравейте на всички, казвам се Дион Дъблин, от Финландия. Искам да споделя свидетелството си тук, за да разбера на всички как съм върнал жена си с помощта на д -р Огундел, заклинател на заклинания. Съпругата ми ме напусна повече от 6 години, търсих помощ навсякъде, но никой не можеше да ми помогне. Миналата седмица открих хора, които говорят за д -р Огунделе в различни форуми и как той им помага и при проблемите им, веднага се свързах с д -р Огунделе и той отговори и започна работата си след 24 часа, жена ми, която напусна преди 6 години, ми се обади и се върна обратно у дома, това не са само истории, това е моят истински житейски опит, този човек е много мощен, свържете се с него за всякакъв вид помощ и ви уверявам, че ще ви помогнем на 100%. Свържете се с него на WhatsApp и Viber: +27638836445.

    ОтговорИзтриване
  45. Това е свидетелство, което ще кажа на всеки да чуе. аз съм женен четири четири години и на петата година от брака ми, друга жена имаше заклинание да отнеме любовника ми от мен и съпругът ми ме напусна с децата и ние страдахме две години, докато нямах предвид пост, където това мъж DR WALE са помогнали на някого и аз също реших да се свържа с него за помощ, така че той може да ми помогне да доведа съпруга си вкъщи и повярвайте ми, просто изпращам снимката си на него и тази на съпруга ми и след няколко седмици, както той ми каза, видях кола, която влезе в къщата и ето, това беше съпругът ми и той дойде при мен и децата и затова съм щастлив да накарам всеки от вас в подобна ситуация да се срещне с този мъж и да върна любовника ви при вие неговият WhatsApp/Viber: +2347054019402 ИЛИ имейл: drwalespellhome@gmail.com

    ОтговорИзтриване
  46. Преди пет седмици приятелят ми скъса с мен. Всичко започна, когато отидох на летен лагер, опитвах се да се свържа с него, но не минаваше. И така, когато се върнах от лагера, го видях с млада дама да се целува в стаята му, бях разочарован и това ми даде безсънна нощ. Мислех, че той ще се върне към извиненията, но той не дойде почти три седмици, бях наистина наранен, но благодарение на DR WALE за всичко, което направи, срещнах DR WALE по време на търсенето ми в интернет, реших да се свържа с него на неговият WhatsApp +2347054019402 той ми върна гаджето само в рамките на няколко седмици, обеща. той ми каза също да платя за всички необходими вещи, които наистина съм платил за всички тях, а също и да следвам инструкциите му. днес съм наистина щастлив, защото аз и приятелят ми сме в добри отношения сега. отново можете да се свържете с DR WALE на WhatsApp/Viber: +2347054019402 или имейл: drwalespellhome@gmail.com

    ОтговорИзтриване
  47. ТРЯБВА ДА СЕ ПРОЧЕТЕ:
    Чувствам се толкова щастлив, когато пиша това свидетелство, казвам се Хелена Марк. Сега съм с любовта на живота си, съпругът ми ме напусна заради друг мъж и потърсих помощ навсякъде, но никой не можеше да помогне, миналата седмица намерих информацията за контакт на д -р Огунделе, обясних му всичко и след 24 часа работата му съпругът ми ми се обади по телефона и поиска моята прошка, д -р Огунделе е мощен, свържете се с него на WhatsApp или Viber: +27638836445. Той е честен и могъщ.

    ОтговорИзтриване
  48. ЧУДО:
    Казвам се Зофия Павел, искам да благодаря на д -р Огунделе за добрата работа, която ми направи, той върна съпруга ми за мен в рамките на 24 часа със своите сили, този човек е много мощен, ако имате нужда от някаква помощ, за да получите ако вашият изгубен любовник се върне или разрешите семейни и житейски проблеми, съветвам ви да се свържете с д -р Огунделе в WhatsApp или Viber Chat: +27638836445. Д -р Огундел е истински и честен.

    ОтговорИзтриване
  49. DR WALE'in birçok kişiye piyangoda büyük miktarlarda kazanmalarına nasıl yardımcı olduğuna dair çevrimiçi tanıklıklar gördüm, bu yüzden kazanan numaralar için onunla iletişime geçmeye karar verdim. Bu adamla temasa geçtim ve bir büyü yaptı ve bana kazanan piyango numaralarını verdi. Ama inanın bana çekilişler bittiğinde kazananlar arasındaydım. ON YEDİ MİLYON ALTI YÜZ DOZ BİN BEŞ YÜZ DOLAR (17,609,500 $) kazandım DR WALE'in gerçek ve garantili olduğunu onayladım. Şimdi büyük güçlere sahip yetenekli bir adam olan DR WALE'in iyi işlerinin canlı bir tanığıyım, bu benim sırrım ama dünyayı da bilinir kılmaya karar verdim. İlgilenen herkese yardımcı olabilir. Yorumum size komik gelebilir ama gerçek bu. Ve size söz veriyorum, kazandığınızda ve başkalarıyla bir tanıklığı paylaştığınızda komik olmayacak. Bu, piyangoyu kazanmanın bir sırrıdır, bu yüzden size de aynısını yapmanızı tavsiye ederim. Herkes doğal olarak şanslı değildir, eğer piyangoyu kazanmakta sorun yaşıyorsanız, kazanmanın çözümü DR WALE'dir. Bu yüzden, tanıklığımı doğrulamak için şimdi onunla iletişime geçin. DR WALE'e şu kişiyle ulaşırsınız: WhatsApp/Viber: +2347054019402 veya E-posta: drwalespellhome@gmail.com

    ОтговорИзтриване
  50. КАК ВЪРНАХ МЪЖА СИ СЛЕД 7 ГОДИНИ РАЗВОД:
    Аз съм Амбър Майк, изминаха 7 години, откакто съпругът ми ме напусна, миналата седмица намерих информацията за контакт на д-р Огунделе, който помага на други хора в интернет, така че се свързах с него за помощ, д-р Огунделе е силен и честен човек. Д-р Огунделе върна съпруга ми за мен в рамките на 24 часа с любовното му заклинание. Казах му, че ще споделя моята история, за да информирам всички за него, ако имате нужда от някаква помощ, свържете се с д-р Ogundele, той е истински магистър, свидетел съм. Ако имате нужда от помощ, свържете се с него в WhatsApp/Viber Chat: +27638836445. Този човек е супер.

    ОтговорИзтриване
  51. Казвам се Грета Ууд, толкова се вълнувам, че намерих магия, която е реална, честен и прави това, което казва, че ще направи, отне 24 часа, за да се върне жена ми, за да се върне у дома и след помощта на д-р Огунделе... благослови те и Бог да те пази в безопасност и здраве. Казах му, че ще споделя свидетелството си като признателност, така че ако имате нужда от помощ, съветвам ви да се свържете с него в WhatsApp или Viber чат: +27638836445. Той е човек на думата си.

    ОтговорИзтриване
  52. Господи... Всички трябва да ми помогнете да благодаря на един много мил и мощен местен лекар (доктор Абу) Той върна бившия ми съпруг, който ме напусна, каза ми, че иска да бъде сам, защото не можах да забременея. Бях съсипана всеки ден, все си мисля как ще живея без него, почти се самоубих. Но един ден един мой приятел ми разказа за заклинател на име Доктор Абу и как той е направил някои прогнози и е хвърлил заклинание за лотария за него. След толкова много дни влязох онлайн точно както ми каза приятелят ми, намерих уебсайта на добрия лекар и се свързах с него. Той ми каза да не се тревожа, че съпругът ми ще се върне след 24 часа, след като направи любовната си магия, имах известни съмнения, защото първо трябваше да платя, но просто направих всичко, което той инструктира и имах малко вяра. За моя най-голяма изненада на следващия ден той се върна при мен и това е същият съпруг, който ми каза, че е тъжен, защото не можах да забременея, откакто се опитваме, но Слава на Всемогъщия Бог, бременна съм 3 седмици. Толкова съм развълнуван, че силно го препоръчвам, той е мощен и може да ви помогне и при различни проблеми. Свържете се с него сега. НА solidspellcast@gmail.com
    Обадете се ИЛИ WhatsApp +234 901 266 5836
    Прочетете повече: https://solidspellcast.wordpress.com

    ОтговорИзтриване
  53. Казвам се Адриана Райли, съпругът ми се скара с мен заради любовницата си и поиска развод, всички знаем, че никоя жена не може да понесе загубата на съпруга и семейството си. Разведохме се и след 1 година не можах да забравя за него, защото го обичах толкова много, видях публикация на жена, която споделя свидетелство онлайн за магия, която върна съпруга си за нея и обедини семейството й и се казва Д-р Ogundele, затова реших да опитам. След 24 часа съпругът ми ми се обади и започна да моли за прошка. и сега живея най-добрия си живот със семейството си, така че ако и вие имате нужда от неговата помощ, свържете се с него чрез WhatsApp или Viber: +27638836445.

    ОтговорИзтриване
  54. Никога не съм виждал такова чудо през целия си живот, търсих решение да забременея повече от 8 години след брака, опитах всичко възможно, но нищо не се получи, докато не видях онлайн доказателство за това как д-р Фади помогна на много жени да заболеят бременна с нейната мощна магия, написах и обясних ситуацията си, той обеща да ми помогне и ще забременея преди 1 месец, направих всичко, което ми нареди и отидох в болницата за съобщение и лекарят потвърди, че съм на 5 дни бременна, засега родих красивия си син, мъжът ми е щастлив сега и ми дава всичко, което поискам, благодарение на д-р Fady се свържете с него, ако имате нужда от помощ.
    * Ако искате да забременеете.
    * Ако искаш да си върнеш гаджето.
    * Ако искате да спрете аборта.
    * Ако искате духовна сила.
    * Ако искате да станете известен.
    * Ако искате да излекувате някаква болест. Като ХИВ/СПИН
    E.T.C.
    Имейл: drfady720@Gmail.com
    WhatsApp:+2349039422406

    ОтговорИзтриване
  55. МОЕТО ИМЕ Е УИЛЯМ.
    Аз съм късметлия, че намерих истински заклинател и за да спазя думите му, д-р Огунделе върна жена ми, която ме напусна заради друг мъж след 3 години, след работата му за мен тя се върна след 24 часа... благослови ти и моят Бог те пазят в безопасност и здраве. Това е моят начин да го оценя, ако имате нужда от помощ за вашата връзка, брак и т.н. Свържете се с д-р Ogundele WhatsApp или Viber: +27638836445. Той е добър човек.

    ОтговорИзтриване
  56. Казвам се Джули Суит, обещах да препоръчам д-р Огунделе на всички, които се нуждаят от каквато и да е помощ. Бях толкова отчаяна, след като бях разделена със съпруга си в продължение на 5 години. Миналата седмица се свързах с д-р Огунделе и той направи заклинанието си, за да върне съпруга ми, а след 24 часа съпругът ми се върна вкъщи и поиска от мен прошка, какво чудо. Всеки трябва да ми помогне да му благодаря. Ако някой тук има нужда от помощ, съветвам ви да се свържете с него в WhatsApp или Viber чат: +27638836445. Д-р Огунделе е супермен.

    ОтговорИзтриване
  57. Името ми е Анна
    Сърцето ми беше разбито. Никога не съм вярвал, че ще си върна любовника отново, до миналата седмица, когато видях данните за контакт на д-р Огунделе и той върна любовника ми за мен в рамките на 24 часа със своите правомощия. Той е надежден за честен човек, свържете се с заклинателя чрез WhatsApp или Viber Chat: +27638836445. Толкова съм щастлив, че си върна любовника.

    ОтговорИзтриване
  58. Чувствам се толкова сам в този брак. Съпругът ми е наркоман. Не осъзнавах дълбините на това до след брака... лъжата, манипулацията, кражбата от мен и изневярата емоционално с други жени. здравейте, съпругът ми ми изневери. Беше чудо, когато любовта на свещеника ми помогна да възстановя разбития си брак през следващите седем дни...Lovetemple0001...... @ ...gmail. ...com.... [Whats [App] +..234 .. 961.. ..570....504 само в случай, че имате подобни проблеми, способни да разрешат всякакви житейски проблеми и т.н.

    ОтговорИзтриване
  59. ТРЯБВА ДА СЕ ПРОЧЕТЕ:
    Казвам се Майк. Искам всички тук да ми помогнат да благодаря на д-р Ogundele за добрата му работа, този човек е страхотен магистър, който върна жена ми за мен в рамките на 24 часа със своите правомощия, след като съпругата ми замина за друг мъж за 7 години. Но д-р Огунделе я върна за мен, сега сме заедно и сме щастливи. Ако някой тук има нужда от някаква помощ, съветвам ви да се свържете с д-р Ogundele на неговия WhatsApp или Viber: +27638836445. Д-р Огунделе е човек на думите си.

    ОтговорИзтриване
  60. Благодаря ви д-р Огунделе! Съпругът ми искаше развод, защото се виждаше с друга жена, разбрах за страхотен магьосник. След работата на д-р Огунделе съпругът ми отмени процеса по развода. И се върна у дома след 24 часа и сега сме щастливи заедно. Казах на д-р Огунделе, че ще споделя добрата му работа, затова споделям това тук, за да знаят хората за този велик и честен човек, ако имате проблеми с връзката или брака или други проблеми, можете да му пишете в WhatsApp и Viber чат: +27638836445. Името ми е Сабина.

    ОтговорИзтриване
  61. Добър ден на всички, искам всички да знаят за д-р Огунделе, страхотен заклинател, който ми върна приятеля (съпруга) в рамките на 24 часа със силите си, гаджето ми ме остави за 2 години, за да бъде с друга жена, миналата седмица бях запознах с д-р Огунделе, след работата му гаджето ми се върна у дома. Казах на д-р Огунделе, че ще споделя добрата новина, за да знаят хората за него, ако имате проблеми с връзката, живота или болестта, свържете се с него на неговия WhatsApp или Viber: +27638836445. Този човек е силен и истински.

    Съжалявам, ако този пост ви обижда, просто се опитвам да оценя човек, който донесе щастие на семейството, брака и работата ми.

    Верона.

    ОтговорИзтриване
  62. Внимание на всички:
    Аз съм Фиона, съпругът ми ме заплашва с развод, ако посмея да го разпитам дали ми изневерява. И той напусна дома си за 3 години, намерих контакт с д-р Огунделе, мощен заклинател, този човек върна съпруга ми при мен в рамките на 24 часа със силите си. Казах му, че ще продължа да споделям името му, защото намерих някой да говори за него, преди да се свържа с него, ако имате нужда от помощ, свържете се с д-р Огунделе на WhatsApp: +27638836445. Имейл: ogundeletempleofsolution@gmail.com. В брака ми отново има мир, благодаря ви, сър.

    ОтговорИзтриване
  63. Всички ние имаме своите различни истории в живота. Имаше възходи и падения, но бях най-опустошена, когато годеникът ми, с когото се срещахме от 7 години, каза, че трябва да прекратим връзката си, не съм изпитвала болката, която изпитах този ден в живота си. Попитах го какво е направил грешно, но той ми каза, че е уморен, след 3 месеца раздяла попаднах на свидетелството на една дама, която говори добре за д-р Иге Аджайи, магьосник, който е помогнал на много хора да възстановят мира и любов. вкъщи. аз наистина обичам моя мъж и го искам обратно в живота си, затова се обърнах към д-р Иге Аджайи и се обясних, след няколко консултации той ми каза какъв е проблемът и какво да направя, за да възстановя връзката си, направих всичко, което ми беше казано попитах и ​​след 48 часа от заклинанието моят годеник се свърза с мен и сега сме щастливо женени. Ако имате нужда от помощта на истински заклинател, тогава можете да се доверите на д-р Иге Аджаи и вярвам, че той ще има причина да се усмихне отново. Имейл за връзка: drigeajayi@gmail.com Или Whatsapp: +2348130035939

    ОтговорИзтриване
  64. Просто не мога да запазя това щастие за себе си. Омъжих се преди 10 години без дете за показване, съпругът ми започна да се отнася с пренебрежение към мен, както и свекърва ми. Това ме разочарова, потърсих помощ онлайн, след което видях много свидетелства за това как VOODOO LORD е помогнал на много мъже и жени. Свързах се с него веднага в Whatsapp и му обясних ситуацията си, той обеща да помогне, даде някои инструкции, които трябваше да следвам, за да дам перфектни резултати. Направих всичко, както ми каза, по-късно той ми каза да отида в болницата след 2 седмици за тест за бременност и за моя изненада бях бременна и това беше наистина страхотна новина за мен. Толкова съм му благодарна, защото родих прекрасни момчета (близнаци), които приличаха на баща си. Сега съм спокойна в къщата си със съпруга и свекърва си. Свържете се с него в Whatsapp +2348097014925.....имейл voodooconnect60@gmail.com

    ОтговорИзтриване
  65. Един съсед ми даде контакт на господаря на вуду, когато наистина имах нужда от брачна помощ, защото господарят на вуду му е помагал и преди. Имах сериозни проблеми в брака си, защото жена ми беше толкова пристрастена към наркотиците и имаше мъж, който я снабдяваше с тези лекарства. тя остави мен и сина ни, за да живеем с мъжа в друг град, но с помощта на господаря на Вуду успях да върна жена си. Вуду господарят ми каза, че гореспоменатият мъж всъщност манипулира жена ми с някакви духовни сили. Но сега всичко е наред, домът ни вече е пълен с любов и щастие. Съпругата ми вече е добра съпруга за мен и добра майка за нашия син, тя също спря да взема наркотици и господарят на вуду прекъсна духовната верига, която злият човек използва върху жена ми. Всичко благодарение на господаря на Вуду. Това свидетелство е едно от обещанията ми към него,  можете също да се свържете с него. Той е много могъщ и вярвам, че определено ще намери решение на всеки проблем, който му поставите. Пишете му на имейл voodooconnect60@gmail.com...  WhatsApp +2348097014925

    ОтговорИзтриване
  66. Животът идва с различни преживявания. Не знам какъв опит имате, но това е моята история, по-скоро свидетелство. Щастлив съм да пиша това, защото отново имам мир в брака си и всичко това е благодарение на страхотен заклинател, наречен VOODOO LORD, той е много могъщ човек, който помогна да помирим спора между мен и съпруга ми с много ефективна и истинска любовна магия . Съпругът ми напусна дома и се премести при друга жена в продължение на седем  месеца, без да се грижи за мен и четирите ни деца, аз съм финансово стабилна, но имам нужда от мъжка грижа, обич и стабилно семейство. Молех го да се прибере няколко пъти, но нищо не помогна, дори помолих  по-голямата му сестра да ми помогне да го моля, което също не успя. И така, един ден попаднах на  свидетелството на жена, която описа как GOSPODAR VOODOO й помогнал да попречи на съпруга си да се разведе с нея. Свързах се с него и му обясних проблемите си, той ми каза какво е необходимо за една истинска и много ефективна любовна магия. Осигурих му всичко необходимо и след двадесет и четири часа съпругът ми ми се обади,  молейки ме за прошка и питайки дали ще го приема обратно след това, което направи, и по този начин бракът ми беше спасен. Ако имате някакъв проблем, който искате да разрешите спешно, не се колебайте да се свържете с него на  WhatsApp: +2348097014925, имейл: voodooconnect60@gmail.com

    ОтговорИзтриване
  67. Аз съм Клои Диксън. Чувам как хората говорят за могъщия мъж, наречен д-р Огунделе, Казват, че той може да възстанови разбитите връзки и брака, така че се свързах с него за помощ да ми върне съпруга ми след 9 години развод. След 24 часа работа съпругът ми се прибра и ме молеше за прошка. Благодарен съм и оценявам добрата ви работа. Благодаря ви и живейте дълго, за да помагате на хората в проблеми. Свържете се с Dr.Ogundele, ако имате нужда от помощ в WhatsApp: +27638836445. Споделям моето свидетелство в знак на признателност.

    ОтговорИзтриване
  68. Искам да изкажа всички благодарности на д-р Иге Аджайи за възстановяването на брака ми. Изгубих всяка надежда, когато съпругът ми ме напусна, женени сме от 6 години, той се прибра един ден и ми каза, че не може да продължи брака повече, бях толкова тъжна и депресирана. Докато разглеждах интернет един ден, попаднах на уебсайт, който предполагаше, че д-р Иге Аджайи, как е помогнал на много разбити домове и връзки, първоначално не повярвах, но умът ми каза да опитам. Свързах се с него и той ми направи магия. Ето след по-малко от 24 часа съпругът ми ми се обади, той се извини и каза, че никога не е знаел какво е влязло в него и обеща никога повече да не го прави. Оттогава всичко се върна към нормалното. Семейството ми отново живее заедно и щастливо. Д-р Иге Аджайи може да ви помогне да разрешите проблема, пред който сте изправени сега. Предлагам ви да се свържете с него. Той няма да ви разочарова. Свържете се с имейл drigeajayi@gmail.com. Телефон/Whatsapp +2348130035939.

    ОтговорИзтриване
  69. С помощта на Dr.Pellar си върнах бившия бивш съпруг
    Това свидетелство е истинска история и аз съм Дейк Линда. Свързах се с д-р Пелар чрез препоръка, написана за него, а също така срещнах много препоръки за това как той е помогнал на другите да живеят. Връщането с бивш е едно от най-интуитивните чувства, които много хора биха искали да изпитат, особено след като спомените с бивш съпруг винаги замъгляват ума ни, когато някой друг прави някои от същите неща, които е правил бившият ни съпруг. Аз съм самотен родител от почти 6 години и въпреки че бившият ми съпруг е далеч от децата ми, все още ми се иска той да се върне при мен някой ден. Този лечител със заклинания, на който попаднах, известен като Dr.Pellar, ми помогна да изпълня желанията си и съм щастлива да кажа, че се върнах при бившия си съпруг. резултатът дойде след 48 часа, както той ме увери, и любовта и връзката, които споделяхме, бяха удивително възстановени. Ако искате успешно да се върнете с бившия си, свържете се с този велик магьосник на неговия Viber: l. имейл: drpellar@gmail.com

    ОтговорИзтриване
  70. Чувствам се отново толкова благословена в брака си, след като д-р Иге Аджаи върна съпруга ми, който се раздели с мен за цели 3 месеца. Аз съм Джесика Бътлър на име от САЩ. Въпреки че имам уста по цялото си тяло, няма да е достатъчно да благодаря на д-р Иге Аджайи за помощта му в живота ми. Съпругът ми се раздели с мен за тези 3 месеца и изпитвам болки и агония без него. И така, потърсих помощ навсякъде, но нищо не се получи, докато не имах предвид д-р Иге Аджаи, с когото се свързах онлайн. Обясних му ситуацията си и той обеща, че съпругът ми ще се свърже с мен в рамките на 24 до 48 часа, доколкото сърцето ми все още бие за него. Повярвах в него и той подготви заклинание за мен и съпругът ми ми се обади точно когато д-р Иге Аджаи каза. Той умоли и каза, че има нужда от мен обратно и сега отново живеем щастливо през последните 9 месеца. Всеки, който чете статията ми и се нуждае от помощ, трябва да се свърже с него... Имейл: drigeajayi@gmail.com/WhatsApp {+2348130035939}

    ОтговорИзтриване
  71. Казвам се Грета Йокубас и съм от Литва. Винаги съм обещавал да ви препоръчвам на хората там, които също може да се нуждаят от вашата помощ, защото намирането на вашия имейл беше най-доброто нещо, което някога ми се е случвало, д-р Иге Аджайи, вие сте най-внимателният и състрадателен човек, когото имам известен. Бях толкова потиснат, след като бях без любов почти пет години. Поисках любовно заклинание за събиране и удивително то подейства. Живея щастливо с най-прекрасния жив мъж и това е, за което се молих. Благодаря ви, д-р Ige Ajayi, нямаше да е достатъчно, като се има предвид какво сте направили за мен, затова реших да споделя това свидетелство за вашата ръчна работа на целия свят, за да научи за добрата ви работа за мен. Можете да се свържете с този мъж за всякакви проблеми във връзката и той също ще ви помогне. Свържете се с имейл drigeajayi@gmail.com. Телефон/Whatsapp +2348130035939

    ОтговорИзтриване
  72. МОЯТА ИСТОРИЯ.
    Казвам се Мишел Хол Спенсър и имах развод със съпруга си, защото той ми изневеряваше, но все още го обичам толкова много, така че потърсих помощ и намерих д-р Огунделе след няколко лъжци в интернет. Д-р Огунделе направи заклинание за мен и в рамките на 24 часа съпругът ми се върна у дома и ме помоли за прошка, това е много мощно за всеки, който се нуждае от помощ, да се свърже с д-р Огунделе в WhatsApp и Telegram на този номер: +27638836445. Той е честен и могъщ човек. Търсих помощ навсякъде, само д-р Ogundele помогна най-накрая.

    ОтговорИзтриване
  73. Здравейте на всички, Честита Нова година. Казвам се Стивън Пинкъс, от САЩ. Просто искам да споделя това свидетелство тук, приятелката ми ме изостави, за да бъда с друг мъж, бях толкова тъжен и разочарован, защото тя е всичко за мен. Търсих помощ навсякъде, дори молих хората да ми помогнат да я моля да се върне при мен, но няма как. Един верен ден искам да потърся в интернет и видях жена, която сподели свидетелството си как д-р Иге Аджайи й е помогнал да си върне съпруга за 48 часа. Първо се съмнявах дали има такова нещо, но реших да опитам, когато се свързах с него, той ми помогна да направя любовно заклинание и в рамките на 48 часа приятелката ми ми се обади и ми се извини точно както д-р Иге Аджаи ми каза. Сега сме по-доволни от всякога. Всичко изглежда перфектно и толкова естествено! Благодаря ви много, д-р Иге Аджайи, за вашите автентични и безспорни заклинания. Свържете се с този страхотен магьосник за любов, за да разрешите проблемите си с връзката или брака си днес: д-р Иге Аджаи, имейл: drigeajayi@gmail.com/Whatsapp {+2348130035939}.

    ОтговорИзтриване
  74. просто искам да споделя моето свидетелство тук. Казвам се Марта Поте. Искам да отдам цялата слава на Бог, че доведе д-р Иге Аджаи, за да ми помогне да възстановя брака си. Много обичам съпруга си, той се разведе с мен заради друга жена. молех се и плаках, но нямаше как. Веднъж верен ден просто търсих в интернет и попаднах на заклинател (д-р Иге Аджайи), никога преди не съм вярвал в заклинанията, но нещо в мен каза, че трябва да опитам. Свързах се с него и той ми каза, че всичко ще бъде наред, че след 48 часа съпругът ми ще ми се обади и ще ми се извини. мислех, че е шега. ето преди 48 часа съпругът ми ми се обади и започна да ми се извинява за всичко. ето защо искам да споделя това свидетелство тук, знам, че мнозина преминават през много в браковете си, не се срамувайте да потърсите помощ. Д-р Ige Ajayi може да ви помогне, какъвто и да е случаят. Свържете се с него сега. Имейл: drigeajayi@gmail.com/WhatsApp: +2348130035939

    ОтговорИзтриване
  75. Просто трябва да дам това свидетелство тук, Любовта никога не се предава, никога не губи вяра, винаги се надява и издържа при всякакви обстоятелства. Отдавам цялата слава на Бог, че доведе д-р I've Ajayi в живота ми, той ми помогна да възстановя разбития си брак, когато отново нямаше надежда за мен, той ми помогна да върна съпруга си и сега ние обичаме и уважаваме всеки друго, толкова много любов в брака. Д-р Иге Аджаи. Специализира се в правенето на любовни заклинания. Искате бившия си съпруг, бившата съпруга или всеки, когото искате, да се върне в живота ви. Свържете се с него по имейл: drigeajayi@gmail.com/ WhatsApp +2348130035939

    ОтговорИзтриване
  76. МОЕТО ИМЕ Е ТОМИ ЛУКАС, ТОВА Е МОЯТ ОПИТ:
    Обикновено не вярвам в други сили преди. Но д-р Огунделе ми даде голяма надежда и причина да му вярвам. Съпругата ми и аз се разведохме за повече от 7 години и бях самотен и страдах с децата си, но имах нужда от нея отново в живота си, така че търсех помощ навсякъде, но само д-р Огунделе успя да ми помогне. Този човек е могъщ, д-р Огунделе върна жена ми за мен в рамките на 48 часа със силите си и магиите му са безвредни. Казах му, че ще свидетелствам на хората като благодарност от мен, затова споделям историята си, ако някой има нужда от неговата помощ, свържете се спешно с него в WhatsApp и Telegram: +27638836445. Той е честен и ефективен.

    ОтговорИзтриване
  77. Днес съм много щастлив със семейството си. Казвам се Дорис Ваан, живея в САЩ, съпругът ми ме напусна за една година и го обичам много, оттогава търся начин да си го върна. Опитах много опции, но не успях, докато не срещнах приятел, който ме запозна с Dr. Ige Ajayi, заклинател, който ми помогна да върна съпруга си след 2 дни. Съпругът ми и аз живеем щастливо заедно днес, защото следвам инструкциите на отличния Dr. Иге Аджайи успя. Този човек е страхотен, можете да се свържете с него по имейл. по пощата: (drigeajayi@gmail.com). и неговият директен номер за връзка и whatsapp е (+2348130035939) Сега ще посъветвам сериозни хора, които са изправени пред този проблем, да се свържат с него сега и да получат бързо решение без никакъв стрес.

    ОтговорИзтриване
  78. Добър ден съм Саманта Грей:
    Имате ли нужда от помощ, за да върнете бившия си приятел или приятелка, помощ, за да накарате съпруга или съпругата ви да ви обичат сами? Свържете се с д-р Огунделе. Този човек е честен магьосник, който върна съпруга ми за мен в рамките на 24 часа. Съпругът ми изневеряваше с друга жена и отношението му се промени, но д-р Огунделе го върна за мен. Свържете се с него в WhatsApp, Telegram или Viber Chat: +27638836445. В Instagram: dr.ogundele1. Той върна съпруга ми, както обеща и силите му са безвредни.

    ОтговорИзтриване
  79. Какво великолепно чудо току-що преживях, благодарение на моята велика богиня майка, която ме накара да имам любовта на живота си. Джеси и аз бяхме приятели от детството и се обичаме и връзката ни беше толкова силна, че стигна до срещи, когато станахме възрастни, обичах Джеси дотолкова, че никой мъж не можеше да спечели сърцето ми повече от него, Джеси загуби любовта му към мен след като той пътува до друга държава, където е намерена друга жена, сърцето ми се разби, но не можех да го пусна, защото любовта беше силна, всеки ден плача и го моля да дойде при мен, той отказа, но аз го върнах с помощта на Майка Бог, истинският магьосник, който му направи магия. Всичко благодарение на теб, майко, не знам как да ти платя за това, което направи.
    Ако желаете да запазите връзката си, просто изпратете съобщение на майка бог на нейната страница във Facebook или й изпратете директно съобщение в WhatsApp. +2349068496300 или изпратете имейл на doctorokosun5@gmail.com

    ОтговорИзтриване
  80. Колко щастлив ще бъда, когато си върна любовта с помощта на заклинание
    заклинател blogspot.com

    ОтговорИзтриване
  81. Съпругът ми подаде молба за развод след 8 години брак, беше трудно за мен и децата, направих всичко по силите си, за да спася брака и семейството си, но всички се провалиха, докато мой приятел не ми каза за прекрасната работа на д-р Айо, с когото се свързах него и той ме увери 24 часа всичко ще бъде наред на следващия ден за моя най-голяма изненада съпругът ми се върна у дома и той падна на колене и плачеше, молейки ме за прошка. Толкова съм щастлив в момента, благодаря ти много, свещеник Аде, едно съобщението до него днес може да промени живота ви към по-добро. Имейл: drayospell@gmail.com или WhatsApp +2347055691377

    ОтговорИзтриване
  82. Това е моят знак на признателност към д-р Огунделе, велик човек от Йоханесбург. Никога не съм го вярвала, докато съпругът ми не се върна у дома, след като д-р Огунделе направи любовното си заклинание за мен. Тази публикация е за хора, които да ми помогнат, благодаря му и за тези, които се нуждаят от всякакъв вид помощ. Свържете се с д-р Огунделе на неговия WhatsApp, Viber или Telegram: +27 63 883 6445. Този човек е толкова силен, че никога не съм вярвал.
    Забележка: д-р Огунделе има толкова много сили, за да лекува всякакъв вид човешки проблеми. Този мъж има силата да ви накара да забременеете, ако имате затруднения да забременеете. Сила да ви повиши на работното ви място, свържете се с него за всякакъв вид човешки проблем, използвайте мирни заклинания, за да намерите щастие.
    Лиза Романо.

    ОтговорИзтриване
  83. Празнувайте Коледа с любовта на живота си. Предлагам ви да се свържете с Dr.AYO Той върна бившия ми приятел. Приятелят ми ме напусна и бях съсипана. Най-болезненото е, че бях бременна за него. Исках го обратно. Направих всичко по силите си, за да го върна, но всичко беше напразно, исках го обратно толкова много, заради любовта, която изпитвах към него, молех го с всичко, обещавах, но той отказа. Обясних проблема си на сестра ми и тя ми предложи да се свържа с магьосник, който може да ми помогне да направя магия, за да го върна обратно, нямах друг избор, освен да опитам. Изпратих съобщение до заклинателя, наречен Dr.AYO, и той ме увери, че няма проблем и че всичко ще бъде наред преди 72 часа. Той направи магията и изненадващо 72 часа по-късно приятелят ми ми се обади. Беше толкова изненадващо, отговорих на обаждането и всичко, което той каза, беше, че много съжалява за всичко, което се е случило, че иска да се върнем заедно. Каза също, че много ме обича. Бях толкова щастлива и отидох при него, така че отново започнахме да живеем щастливо заедно. Благодарение на Dr.AYO. ако сте тук и вашият любовник ви отказва или приятелят ви се е преместил при друго момиче, не плачете повече, свържете се с Dr.AYO за помощ сега.. Ето неговия контакт. WhatsApp: ИЛИ VIBERS +2347055691377, имейл: drayospell@gmail. com

    ОтговорИзтриване
  84. Никога не съм знаела, че има страхотна възможност да върна моя човек при мен, докато не срещнах DR Ayo. Беше ми много тежко, когато приятелят ми ме напусна заради друга жена. Бях съсипан и не можех да се върна. Неговите приятели и семейство направиха всичко по силите си, за да ни съберат отново, но се оказа неуспешно. Бях сам няколко месеца и не можех да се видя да обичам друг. Така че трябваше да потърся помощ от д-р AYO, който ми даде привилегията да гарантира, че моите сърдечни желания са изпълнени. Той ни събра отново и любовта и щастието бяха възстановени. Неговите думи са негови обвързани и той никога не се проваля, когато обещава на някого 48 часа за получаване на резултата, което ме изуми, когато моят собствен резултат се прояви. Не си правете труда да търсите помощ другаде. Свържете се с него сега. Неговият имейл: drayospell@gmail.com или му пишете чрез Viber или WhatsApp: +2347055691377.

    ОтговорИзтриване
  85. Здравейте, аз съм Виктория!
    Оставям препоръка на този сайт за мощен любовен заклинател и лечител, "Д-р Секав".
    Знам, че няма проблем, който д-р Секав да не може да разреши, тъй като бях свидетел на неговата ефикасност, когато правеше магии, които накараха съпруга ми да се върне обратно при мен. Що се отнася до изцелението, д-р Секав също е много надежден, той лекува болести, които са тежки.

    Всеки, който се нуждае от помощ, трябва да пише на д-р Секав, чрез имейл, WhatsApp или да се свърже чрез

    Номер на WhatsApp (+2349031292669)

    Имейл ✉️ (drsekavsolutiontemple@gmail.com)

    fb..https://www.facebook.com/profile.php?id=61550429721471

    ОтговорИзтриване
  86. ДОБЪР ДЕН, Уау, днес съм толкова щастлива да споделя житейския си опит, казвам се Наташар Браун от Обединеното кралство, толкова съм щастлива и благодарна на д-р Айо за страхотната му работа в живота ми, в миналото бях болна От 5 години ходя в болницата за преглед и в същото време нямам подобрение и това ме кара да се чувствам некомфортно и също ме кара да се тревожа за живота си, един ден, докато разглеждах интернет, попаднах съобщение, което говори за д-р Айо как той е помогнал на хората да разрешат някои здравословни проблеми и други неща, които привличат вниманието ми и събрах неговия контакт и се свързах с него и му обясних всичките си проблеми и той ми каза да не се тревожа за това ще се почувствам отново по-добре и ще имам добро здраве, той ми каза какво да правя, правя всичко след няколко дни по-късно започнах да виждам добрия резултат от страхотната му работа в живота ми и днес съм добре и щастлив, защото свободен съм по болест. ако се сблъскате с някакъв проблем в живота, можете да се свържете с д-р Айо за помощ, ето номера на whatsApp или viber +2347055691377 или имейл: drayospell@gmail.com

    ОтговорИзтриване